TopBar
Logo Yritysesittelymme Uutisiamme Tuotteemme ja palvelumme Referenssejämme Ota yhteyttä ja kysy lisää NaviRight
KuvaLeft
KuvaRight
MiddleBar
Yrityksemme uutiset
KeskiBar
 
Highslide JS
 
BH Montage Oy muuttanut Kokkolan Höyläämönkadulle
Työntäytteinen vuosi on takana - Paljon on tehty ja tulevaan valmistaudutaan. Toimintaamme tehostaaksemme olemme avasimme uudet, isommat toimitilat Kokkolaan osoitteeseen Höyläämänkatu 1. Tervetuloa asioimaan.

Kesän kuulumisia
Kevään pikeysreissut on tehty ja hallien asennuksissa kesä on alkanut työntäytteisesti.
Kolme asennusporukkaamme on kiertänyt ympäri Suomea ja myöskin Ruotsin puolella.
Kesäkuun puolivälissä valmistui kaksi hallia, toinen Helsingin Tattarisuolle Rakennus-Elekolle ja toinen Ilmajoelle Lakeuden Etapille. Kesäkuun lopussa valmistui Pännäisiin Elholle uusi upea halli, joka poikkeaa vakiohallista mm. räystäiden osalta. Kuvat valmistuneista kohteista löytyvät referenssit -sivulta. Tällä hetkellä työmaamme jatkuvat Ruotsissa Olofströmissä, Kouvolassa ja Raahessa.

BH Montage Oy viralliset internetsivut on avattu …
Palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin, ja myös välittääksemme tietoa laadukkaista tuotteistamme ja palveluistamme, olemme avaneet kotisivut joiden suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi uusmediaan keskittynyt yritys MediaGuru Jack Bacon.
Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihimme!

Haapamäen Vehon halli valmistui ennätysajassa …
Kovasta pakkasesta huolimatta Markku, Jome ja Jupe saivat Keuruun Vehon hallin pystyyn kymmenessä päivässä. Urakka sisälsi hallin pystytyksen lisäksi valaistuksen asennuksen ja sähkötyöt. Halli on varustettu 3 :lla sivuliukuovella ja niiden päälle asennetuilla lumikatoksilla. Uuden hallin pinta-ala on 1126 m2 ja tiloissa toimii Veho Trucks Servicen Mercedes-Benz, Fuso Canter ja Sisu hyötyajoneuvojen huoltopalvelut.
 
BH Montagen kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - www.plopcrew.net